/// Termopane Ieftine

Termopane Ieftine

Puteti lua in calcul posibilitatea de a achizitiona aceste termopane ieftine Weiss Profil ce pot avea intre 3 si 5 camere. Ele au un aspect foarte placut, si pot pune in valoare orice cladire prin integrarea lor in peisaj indiferent de structura pe care vor fi montate. Totodata aceste termopane sunt create dupa cele mai noi tehnologii in domeniu, iar provenienta lor este una austriaca. Calitatea lor este mereu verificata intr-un laborator de ultima generatie, dotat cu cele mai noi aparate de masurare de mare precizie, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona mereu produse potrivite din toate punctele de vedere. De asemenea si profilele PVC sunt creare din materiale ideale, cu o calitate superioara, si folosind o formula speciala, pentru ca termopanele sa reziste mereu, chiar si in conditii climatice mai speciale.

weiss 3 camereWeiss Profil 3 Camere – 60 mm

Acest sistem din PVC este unul cu 3 camere ideal pentru usi si ferestre.

Latimea pentru asamblare a cadrului este de 60 mm.

Poate oferi mereu o izolare termica si fonica foarte buna.

Despre design-ul acestor termopane putem spune ca este unul rotund, cat se poate de elegant pentru profilele din PVC, si poate garanta o unitate estetica ideala intre ferestre si viziunea moderna asupra cladirilor de orice tip.

Daca veti opta pentru acest tip de sisteme, veti avea posibilitatea sa alegeti dintr-o gama foarte variata de folii, texturi, care pot imita cu succes lemnul, si care va pot oferi mereu confortul de care aveti nevoie.

Latimea de constructie a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm in exterior. La interior sistemul are 43 mm pentru sistemele de toc. Reperele destinatie executiei de usi pot avea o adancime de 85 mm. Totodata acest sistem este prevazut cu doua garnituri din EPDM, ceea ce inseamna ca poate permite oricand instalarea unui geam termoizolant.

WEISS PROFIL 3 Camere – 60 mm – de la 40 euro/mp – Comanda Acum!
Weiss Profil 5 Camere – 72 mm

weiss 5 camereAcest sistem din PVC are 5 camere pentru usi si pentru ferestre.

Poate oferi in orice conditii o izolare termica si fonica excelenta.

Ofera posibilitatea de a va bucura de un design modern pentru profilele din PVC, si se pot integra ideal in design-ul ferestrelor si in cel al cladirilor de orice tip.

Veti avea posibiltiatea sa optati pentru diferite variante, deoarece gama acestor produse este una destul de varianta, daca ne gandim la folii, texturi care pot imita lemnul, si care pot oferi un confort ideal pentru orice interior.

Latimea de constructie pentru acest sistem este de 72 mm, cea vizibila de 58 mm pentru reperele de cercevea, si de 66 mm la exterior, si 46 mm la interior. Reperele destinate executiei pentru usi WP 5004 pot avea o adancime de constructie de 72 mm. Sistemele de acest tip au integrate si doua garnituri EPDM, cele care permit si instalarea unui geam termoizolant.

Datorita faptului ca aceste sisteme sunt cat se poate de complexe, ele pot oferi libertate in ceea ce priveste formele si culorile pe care le veti dori pentru ferestrele de acest tip. In aceste conditii putem adauga ca veti gasi mereu ceea ce cautati, si puteti opta pentru cele mai bune produse de pe piata, cele care va pot oferi beneficii si avantaje multiple. Cu aceste termopane ieftine Weiss Profile, veti avea de asemenea posibilitatea de a va bucura de un aspect ideal, modern, atat pentru cladiri noi, cat si pentru cele mai vechi, iar stilul arhitectural al acestora nu va avea deloc de suferit. In aceste conditii, putem adauga si faptul ca aceste termopane ieftine sunt ideale pentru orice tip de cladire, deoarece se pot integra perfect. Atunci cand vorbim despre termopane ieftine, puteti lua legatura cu compania noastra, deoarece putem oferi cele mai bune solutii atat pentru arhitecti, constructori, cat si pentru clienti.

Astfel, putem oferi oricand solutii inteligente si complete pentru fiecare termopan si profil, in crearea carora putem tine cont si de cele mai ridicate standarde de calitate. De fapt aceste standarde sunt cele care stau la baza activitatii pe care o desfasuram in ceea ce priveste productia de usi si ferestre ieftine de termopan. Termopanele sunt potrivite atat pentru case si apartamente obisnuite, cat si pentru unele cladiri impresionante, deoarece se pot integra perfect in design-ul acestora. Nu ramane decat sa ne contactati pentru a va oferi aceste termopane ieftine, si cu siguranta, alegerea pe care o veti face este cea mai potrivita, si va veti bucura in scurt timp de caracteristicile unor termopane de o calitate superioara.

WEISS PROFIL 5 Camere – 72 mm – de la 43 euro/mp – Comanda Acum!