/// Isi merita pretul ferestrele de termopan?

06 ian. / 2016

Bookmark and Share

Este adevarat ca investitia facuta in schimbarea ferestrelor sau a usilor ce au un model clasic, cu cele de termopan, va poate parea ceva mai costisitoare, insa adevarul este ca defapt va veti recupera banii inapoi odata cu sosirea facturilor la incalzire, energie. Cred ca poate fi cea mai buna afacere, atunci cand vechile ferestre va dau impresia ca nu mai au foarte mult de trait, este sa investiti in termopane cu o calitate ridicata, indiferent de costul acestora. In orice caz, daca va hotarati sa facesti aceasta schimbare in casa dumneavoastra trebuie sa apelati la o firma cu angajati profesionisti, cu experienta, eventual puteti cauta pareri despre firma respectiva, va puteti documenta inainte despre cum ar trebui sa fie aceste ferestre si ce criterii sau reguli ar trebui sa stiti, acest lucru va poate asigura ca banii dumneavostra au fost investiti cu cap si ca nu veti avea probleme mai tarziu.

image1De asemenea o investitie care isi va merita banii, insa nu veti economisi atat de mult ca in cazul anterior, sunt geamurile din termopan nu cu doua, ci cu trei straturi de sticla si implicit doua straturi de aer sau gaz. Acestea va vor ajuta si ele sa economisiti insa nu atat de mult ca si cele duble, insa in cazul unei ferestre cu termonan triplu, beneficiile sunt ceva mai mari, termperatura scazuta de pe timp de iarna nu va mai avea nici o sansa sa va patrunda in casa, acest lucru aplicandu-se si in cazul verilor caniculare, de condens si mucegai nici nu se va mai pune problema, iar in ceea ce priveste linistea din casa nu dumneavoastra, cu ferestre de termopan triplu, acestra nu va mai fi perturbata, in plus acestea reduc din curentii reci ce ii puteti simti in casa dumneavoastra, datorita celor doua strate in plus, unul de aer sau gaz, iar celalalt de sticla. Da, beneficiile sunt ceva mai mari datorita acestor doua straturi care nu fac decat sa pluseze, insa foarte nici cu cele duble nu veti avea probleme si nu va vor dezamagi, fiind ceva mai profitabile. Un mic truc pentru a profita mai mult de ferestrele de termopan dublu, in cazul in care nu doriti sa investiti in cele triple, este sa le achizitionati pentru camerele ce au ferestrele indreptate inspre N si E sau chiar in N-E, astfel veti obtine cea mai buna rasplata.

Cu siguranta ca a investi in ferestre de termopan este o decizie buna, care va va aduce mai multe avantaje si va veti putea recupera banii dupa o perioada de timp. In cazul in care sunteti hotarat sa faceti acest pas, click aici !