/// Feronerie MACO

feronerie maco

Feroneria MACO

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva beneficii pe care le puteti avea optand pentru feroneria MACO Multi Matic:

 1. Acest tip de feronerie are o rezistenta foarte mare la coroziune ridicata, si din acest motiv este foarte folosita in zonele saline, pe litoralul marilor. Si in zona Marii Negre este foarte folosita aceasta feronerie MACO Multi Matic, deoarece ofera o rezistenta sporita, chiar si in conditii speciale.
 2. Despre balamalele feroneriei MACO Multi Matic, putem adauga ca pot sustine pana la 120 Kg, ceea ce nu se intampla si in cazul altor feronerii de termopane care pot sustine pana la 80 – 100 Kg.
 3. Totodata balamaua inferioara a feroneriei MACO Multi Matic, este una reglabila in 3 directii, ceea ce inseamna ca poate fi ideala pentru orice tip de fereastra, indiferent de suprafata pe care este montata.
 4. Boltul pentru balamalele incluse in feroneria Maco Multi Matic, este una antiefractie, ceea ce inseamna ca nu poate fi scos decat in unele conditii speciale. Acestea sunt prevazute cu o bucsa din teflon, care nu va permite boltului sa cada in timp. In aceste conditii el va ramane blocat in primul lagar al balamalei, si dupa cum spuneam nu poate fi scos decat in conditii speciale, daca va veti dori acest lucru.
 5. Despre rolele de inchidere pentru feroneria MACO Multi Matic, putem adauga ca sunt de tip ciuperca.
 6. Acest tip de feronerie este echipat si cu sisteme impotriva situatiilor in care va fi actionata gresit. Sistemele de acest tip au rolul de a aseza cerceveaua pe toc, si are un reglaj pe verticala. Astfel, in cazul in care fereastra se va deregla in timp, sistemul pentru actionarea gresita va aduce cerceveaua in pozitia initiala, din momentul montarii.
 7. Rolele de inchidere, sunt de tip ciuperca pentru acest tip de feronerie, si se pot regla pe inaltime, continand solutii autoreglabile.
 8. Totodata aceste role de inchidere de tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca, fata de celelalte metode de feronerie termopan, ceea ce inseamna ca poate asigura o actionare mai usoara a acesteia.
 9. Despre feroneria MACO Multi Matic, mai putem adauga ca este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte.
 10. In ceea ce priveste opozantul, despre acesta putem spune ca este montat pe toc, si este de tip antiefractie.
 11. In cazul ferestrelor cu 2 canaturi, cel inactiv poate fi actionat prin executarea unei singure manevre pe parghia centrala, ceea ce nu se poate intampla si in cazul feroneriilor clasice, care necesita doua actionari, in sus si in jos.
 12. De asemenea feroneria MACO Multi Matic, este una de calitate, si in acest sens, producatorii garanteaza rezistenta la peste 20.000 de cicluri de inchidere – deschidere. Acest lucru nu este posibil si in cazul feroneriilor clasice, care pot garanta pana la 15.000 de cicluri.
 13. Feroneria Maco Multi Matic, este unul din liderii europeni in aceasta industrie, oferind oricand solutii de calitate.
 14. Feroneria de acest tip este tratata in conditii speciale cu Crom, iar acest procedeu poarta denumirea de Silver Lock. Despre parafinarea feroneriei, mai putem adauga ca este o inovatie venita din partea celor de la MACO Multi Matic, si are rolul de a uniformiza acoperirea feroneriei. In aceste conditii, putem spune ca datorita acestor procedee, feroneria MACO Multi Matic, este cea care are un coeficient de frecare intre elementele pe care le are mult mai mic, ceea ce inseamna ca durata de viata este considerabil marita.
 15. Feroneria MACO Multi Matic este una produsa exclusiv 100 % pe teritoriul Austriei, iar procesul de productie se desfasoara in fabrici precum cea din Triben, si Salzburg.
 16. Acest tip de feronerie poate fi echipat si cu un maner fals + blocaj, si se poate monta doar pe opozantul de pe toc. Montarea este una foarte usoara, ceea ce asigura o functionare ideala fara prea mari complicatii.
 17. Folosind feroneria MACO Multi Matic pentru produsele pe care le producem, noi promovam si echiparea ferestrelor cu un maner + protectii balamale de culoare Titan.
 18. Feroneria Maco Multi Matic este una agrementata de Rosenheim.
 19. In aceste conditii feroneria MACO Multi Matic poate oferi solutii variate, de calitate pentru crearea unor deschideri oscilobatante, chiar si pe unele forme neregulate.

Trebuie sa luati si dumneavoastra in calcul aceasta posibilitate de a beneficia de lucrari de calitate, prin utilizarea celor mai bune echipamente si produse. Daca veti face acest lucru va veti putea asigura de faptul ca ferestrele dumneavoastra si de asemenea feroneria vor rezista mai mult in timp, deoarece garantia pentru astfel de echipamente este una mult mai mare. Noi ne dorim sa va oferim mereu cele mai bune produse pentru locuinta, si pentru alte imobile in care veti dori sa montati aceste termopane, si dupa o discutie de inceput, pe care trebuie sa o avem, vom fi in masura sa va propunem cele mai bune metode si solutii. Nu ezitati sa ne contactati.