/// Fabrica

Domeniul de activitate al companiei Window Solution este cel legat de productia de ferestre si de usi din PVC si aluminiu. Capitalul de care dispunem este unul intregral romanesc, si puteti primi cele mai eficiente solutii prin care sa va bucurati de produse de o calitate superioara, colaborand cu noi.

Am capatat suficienta experienta in acest domeniu, si putem oferi performanta dorita in orice conditii, iar clientii cu care am colaborat deja spun ca ne putem face mereu treaba asa cum trebuie. Din acest motiv am intregistrat o continua crestere a cifrei de afaceri. Acest lucru a fost posibil si datorita investiilor facute in acest domeniu, deoarece este unul competitiv, si se impune folosirea celor mai noi tehnologii de productie, si angajarea unor persoane calificate in domeniu.

Produsele si solutiile pe care le putem oferi in acest domeniu, sunt create folosind cele mai noi tehnologii din domeniu, si prin utilizarea celor mai bune materii prime. In acest sens produsele pe care le fabricam sunt realizate folosind materiale de la cei mai importanti furnizori de pe piata de profil.

– utilaje cu un grad ridicat de performanta si automatizare STURTZ si ELUMATEC;

– sisteme pentru profile fabricate si create dupa cele mai intalte standarde europene, produse de REHAU si EXTRUPLAST;

– sisteme de actionare pentru ferestre realizate si oferite de concernul austriac MACO.

Relatia pe care o avem cu furnizorii a fost mereu una de colaborare stransa, si de comunicare permanenta, deoarece consideram ca numai asa pute oferi impreuna cele mai eficiente solutii pentru piata de profil, si pentru fiecare persoana in parte. Prin activitatea continua si sustinuta pe care o desfasuram suntem in masura sa oferim cele mai bune produse, competitive pentru orice piata, chiar si pentru cea europeana.

Compania Window Solution are un personal angajat de aproximativ 120 de oameni, ce isi desfasoara activitatea pe trei schimburi. Procesul de productie este unul cat se poate de eficient, fabricand circa 500 de ferestre pe schimb, iar ponderea sarcinilor ce se executa automat este una de aproximativ 80 %. Totodata despre activitatea acestor angajati mai putem adauga ca se desfasoara pe o suprafata de peste 4500 mp, in trei hale de productie, si de asemenea depozite pentru profile, magazie pentru feronerie, si sediu administrativ.

Feroneria pe care ne bazam activitatea este MACO Multi Matic, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva avantaje ale acestui sistem de feronerie:

 1. Feroneria MACO Multi Matic, are mereu o rezistenta sporita la coroziunea ridicata, iar producatorii de ferestre de pe litoralul unor mari printre care si Marea Neagra folosesc acest tip de feronerie, deoarece ofera conditii sporite de rezistenta, in conditiile saline existente.
 2. Balamalele pentru feroneria MACO Multi Matic, pot sustine pana la 120 Kg, ceea ce nu putem spune despre celelalte tipuri de feronerii, a caror sustinere se situeaza intre 80 – 100 Kg.
 3. Balamaua inferioara a acestui tip de feronerie MACO Multi Matic se poate regla in 3 directii (3D).
 4. Totodata boltul balamalei este antiefractie, ceea ce inseamna ca poate asigura o protectie sporita pentru orice imobil. Astfel, nu poate fi scos decat in conditii speciale, iar bucsa este una din teflon, iar acest lucru nu va permite boltului sa cada, nici macar dupa trecerea unei anumite perioade. Deci boltul va ramane blocat in primul lagar al balamalei pentru totdeauna, dar se poate scoate in unele conditii speciale.
 5. Referitor la rolelele de inchidere ale acestui tip de feronerie, acestea sunt de tip ciuperca.
 6. Feroneria MACO Multi Matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc, ce are un reglaj pe verticala. In cazul in care fereastra se va deregla in timp, acest sistem impotriva actionarii gresite, poate aduce cerceveaua in pozitia reglata, exact cum era in momentul montajului.
 7. De asemenea aceste role de inchidere de tip ciuperca ce se regasesc in cadrul feroneriei MACO Multi Matic, se pot regla si pe inaltime, iar in acest sens sunt inclusi unii autoreglabili.
 8. Rolele de inchidere de tip ciuperca au o frecare mult mai scazuta pe contraplaca, fata de elementele ce se regasesc in cadrul feroneriei clasice. In aceste conditii vedem ca actionarea este mult mai usoara, in cazul in care se va utiliza o feronerie Maco Multi Matic.
 9. Feroneria MACO Multi Matic, este de asemenea echipata standard si cu elemente ce tin de microventilatie, iar acest sistem se regaseste in doua trepte.
 10. Despre opozantul de pe toc, putem adauga ca este de tip antiefractie, ceea ce inseamna ca orice imobil ce foloseste acest tip de feronerie este mult mai sigur.
 11. Pentru ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv poate fi actionat prin folosirea unei singure manevre, cea cu parghie centrala, in acest sens nu va mai fi nevoie de doua actionari in sus, si in jos.
 12. Garantia producatorului de feronerie MACO Multi Matic este de 20.000 de cicluri de inchidere – deschidere fata de celelalte tipuri de feronerie ce pot garanta doar 15.000 cicluri de inchidere – deschidere.
 13. MACO Multi Matic este un lider european in ceea ce priveste productia de feronerie.
 14. Feroneria de acest tip este tratata cu Crom folosind tehnici speciale, printre care putem aminti si procedeul Silver Lock. Totodata despre parafinarea feroneriei, mai putem adauga ca este o inovatie Maco Multi Matic, si are rolul de a uniformiza acoperirea feroneriei. Datorita acestor doua procedee, vedem ca feroneria MACO, beneficiaza de un coeficient de frecare mult mai mic, intre elementele prezente in sistem, ceea ce inseamna ca durata de viata va fi una mult mai mare.
 15. Aceasta feronerie MACO Multi Matic este produsa exclusiv pe suprafata Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg.
 16. Aceasta feronerie poate fi prevazuta si echipata si cu maner fals + blocaj, iar sistemul se va monta doar pe opozantul de pe toc. De asemenea va puteti bucura si de un avantaj sporit in ceea ce priveste montajul facil.
 17. Feroneria MACO Multi Matic promoveaza de asemenea echiparea unei ferestre cu maner si cu protectii balamale de culoare titan.
 18. Feroneria MACO Multi Matic este agrementata la Rosenheim.
 19. Feroneria MACO Multi Matic poate oferi o gama diversificata de metode si solutii pentru crearea unor deschideri oscilobatante pe diferite forme, chiar si pe cele neregulate.

 

tamplarie pvc

fabrica termopane

termopane rehau

fabrica termopane

termopane rehau

fabrica termopane

termopane rehau

fabrica termopane

termopane rehau

fabrica termopan

tamplarie pvc

tamplarie pvc

termopane rehau

fabrica termopane