/// Despre noi

Window Solution are peste 5 ani de experienta in acest domeniu, si a dovedit ca poate oferi mereu cele mai bune solutii pentru o performanta sporita, iar acest lucru reiese din cresterea continua, de la an la an a cifrei de afaceri. Totodata acest domeniu al sistemelor de ferestre si usi termopane este unul care necesita mereu investitii majore in tehnologii si in resurse umane, iar compania pe care o reprezentam a reusit sa faca fata cu brio acestor cerinte ale pietei. In aceste conditii, cresterea cifrei de afaceri si numarul de angajati de care dispunem, nu poate inseamna decat ca aceasta companie este una in plina dezvoltare.

Sistemele si produsele pe care le putem oferi sunt create tinand cont de cele mai noi tehnologii, si de asemenea apelam de fiecare data la cei mai importanti furnizori de materiale de profil, ce se regasesc pe piata la momentul actual.

c eDe asemenea aceste sisteme au certificat CE, iar acest lucru se refera la:

– utilaje cu un grad sporit de performanta si automatizare (Sturtz si Elumatec);

– produse si sisteme de profile fabricate si create dupa toate standardele europene oferite de REHAU;

– sisteme de actionare pentru ferestre produse de concernul austriac MACO.

Avem o relatie profesionala si stransa cu colaboratorii nostri, iar comunicarea continua, ne ajuta sa gasim cele mai potrivite solutii pentru piata de profil si pentru fiecare client in parte. Facem acest lucru, deoarece consideram ca multumirea clientilor este un aspect foarte important.

Prin activitatea continua si sustinuta pe care o avem, am avut ocazia sa realizam cele mai competitive produse, care pot concura oricand cu piata europeana de profil. Totodata produsele create si executate in fabrica pe care o detinem au certificatele si cerintele necesare pentru incadrarea in tiparul Uniunii Europene (certificat CE).

Ceea ce ne recomanda mereu pentru o colaborare sunt aspectele legate de Fiabilitate, Calitate si Profesionalism.

In legatura cu societatea pe care o reprezentam, mai putem adauga ca se afla in Bucuresti, si se ocupa in principal cu executia si comercializarea de tamplarie PVC Rehau, si de asemenea cu geamuri termopan Saint Gobain. Referitor la profilele pentru tamplaria termopan, se poate spune ca sunt realizare sub marca Rehau, ceea ce inseamna ca vor avea mereu calitatea dorita de catre consumatori. Provenienta lor este una germana, ceea ce inseamna ca sunt create cu cele mai bune utilaje din domeniu, si folosind cea mai potrivita tehnologie, ce ofera calitate si precizie in conformitate cu standardele europene. In cazul in care veti dori acest lucru se pot realiza si sisteme sau produse folosind profile PVC, precum Veka, Salamander, Gealan, etc. Toate aceste firme ce se ocupa cu producerea si crearea de profile PVC sunt din Germania, ceea ce inseamna ca pot oferi o calitate superioara, iar credibilitatea lor nu lasa niciodata de dorit.

Tamplarie PVC Rehau

In gama Rehau sunt incluse profilele PVC, utilizate pentru fabricarea de tamplarie PVC Rehau ce sunt prevazute cu geam termopan, usi termopan, si de asemenea ferestre termopan Rehau. Referitor la armarea pentru toate aceste tipuri de termopane Rehau, putem adauga ca se face, folosind armaturi de otel zincat, se se aplica pe partea interioara. Acest lucru se realizeaza pentru toate elementele de tamplarie PVC, ferestre cu geamuri termopan, deoarece poate oferi o rezistenta sporita, din punct de vedere mecanic. Totodata despre crearea si fabricarea ferestrelor cu geam termopan, si a usilor cu geamuri termopan putem spune ca este una foarte complexa. In aceste conditii, toate operatiunile se realizeaza folosind utilaje si o tehnologie de ultima generatie. Astfel se va crea o tamplarie termopan ideala pentru sticla de geam termopan Rehau, dupa care se vor aplica baghetele aferente unor geamuri termopan.

Preturi termopane Rehau

Pentru a primi o oferta de preturi pentru aceste termopane Rehau, ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.73.78.73. Astfel va putem prezenta o oferta detaliata, si va vom oferi cele mai bune solutii de pret in functie de necesitatile pe care le aveti. Despre sectiunea de ferestre cu geamuri termopan, putem spune ca are o gama destul de variata de modele, cu un canat, doua, sau trei, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta produsele pe care le doriti, la preturi foarte bune. Daca sunteti in cautarea unor termopane ieftine pentru casa dumneavoastra, atunci puteti cere informatii si despre oferta noastra, si este posibil sa gasiti cea mai buna solutie de pe piata, existenta la momentul actual.

Suntem in masura sa va prezentam mai multe modele de ferestre termopan, cu multiple variante de deschidere, printre care batanta sau oscilobatanta, iar impartirile pot fi si ele diverse la randul lor. In aceste conditii mai putem adauga ca exista o mare varietate de geamuri si ferestre termopane Rehau. Despre feroneria folosita in crearea acestor sisteme de geamuri termopan trebuie sa adaugam ca este Maco Multi Matic, de o provenienta austriaca. Astfel sistemele pe care le puteti achizitiona vor avea mereu calitatea dorita, deoarece materialele folosite sunt oferite de cele mai renumite piete din domeniu.

Totodata despre gama de termopane Rehau, mai putem adauga ca este cat se poate de variata si din punct de vedere al culorilor pentru care puteti opta. Astfel, veti avea ocazia sa gasiti modelul ideal pentru necesitatile pe care le aveti, de la varianta pe alb, la multe alte modele cu culori deosebite. Despre modelele colorate pentru tamplaria PVC, putem adauga ca pot fi mooreiche, mahon, stejar inchis, stejar auriu, si nuc. De asemenea va puteti expune dorintele si cerintele in cazul in care veti dori un alt model de tamplarie PVC, iar compania pe care o reprezentam le poate pune in practica.

Geamuri termopan

Referitor la sticla sau geamul termopan pentru echiparea unor ferestre termopan, putem adauga ca poate fi de tip sandwich, cu doua foi de sticla, si bagheta de jur imprejur. In acest sens puteti opta pentru doua variante de grosime, intre 24 mm si 44 mm, insa cel mai utilizat dintre acestea este geamul termopan de 24 mm. In ceea ce priveste sticla utilizata pentru aceste geamuri termopan, cea mai folosita varianta este cea Low – E, iar acest lucru este posibil datorita proprietatilor termice pe care le are. Aveti ocazia sa optati si pentru modele de sticla sablata, sau pentru cea de tip oglinda sau mata. Posibilitatile pe care le aveti sunt multiple, si ne puteti contacta in cazul in care aveti unele nelamuriri in legatura cu aceste termopane Rehau. Va putem oferi in orice conditii cele mai bune solutii si metode in functie de necesitatile pe care le aveti.