/// Ce sa cauti cand te intereseaza termopane si preturi

28 oct. / 2015

Bookmark and Share

Daca te intereseaza termopane si preturi, atunci inseamna ca esti in cautarea unui raport bun calitate si pret. Pentru asta, si mai ales pentru a face alegea potrivita iti voi da cateva indicia, care te vor ajuta sa gasesti termopane la preturi bune.

Volumul între panouri

Spațiul tipic dintre geamurile variază de la 6mm la 20mm. Un spațiu minim de 12 mm este recomandat pentru o performanță termica optim. Alternativ, pentru un control acustic bun și pentru a reduce zgomotul de frecvență joasă, cum ar fi traficul și avioanele, fanta de aer optim recomandată este de 15 mm sau peste.

Ce se află în între panouri

image1Deoarece spațiul dintre geamurile termopane este complet sigilat, acționează ca un izolator, prin limitarea transferului de aer rece care vine în casa ta. Performanța termică și fonică poate fi, de asemenea, crescut când gaz umple acest spațiu. Cele mai popular gaz utilizat este argonul care are proprietăți de conductivitate reduse  si  est perfect pentru a îmbunătăți izolarea.

Termopanele includ un distanțier care este o bandă de metal sau polimer care separă cele două geamuri de sticlă. De obicei, distantiere conțin un agent deshidratant (agent de uscare) pentru a elimina umezeala prinsa în spațiul aerian.

Tipul de sticlă utilizate

O gamă largă de diferite tipuri de sticla, cum ar fi low-e si laminat, pot fi utilizate în unități de termopane  care să crească în continuare eficiența energetica și controlul zgomotului. Sticla Low-E va reduce și mai mult cantitatea de căldură scapata în timp ce geamurile laminate groase perturba valurile de sunete pentru a îmbunătăți performanța acustică.

Cu atât de multe alegeri și opțiuni disponibile atunci când vă alegeți ferestrele, nu este de mirare că 98-99% din toate ferestrele și ușile comandate sunt făcute pe acest sistem. Cumpararea ferestrelor dupa măsurătorile facute acasa și alegerea dumneavoastră de stil si culoare este tot ce mai urmeaza. Cauta acum termopanele care ti se potrivesc!