/// Ce e bine de stiut despre ferestre

06 dec. / 2015

Bookmark and Share

Ferestre din proprietati de perioada

Daca locuiti intr-o zona de conservare sau intr-o cladire listata pot exista restrictii asupra a ceea ce puteti face pentru a modifica ferestrele. Exista o serie de optiuni non-intruzive de izolare a ferestrei disponibile pentru case istorice, cum ar fi perdele grele captusite, obloane, geamuri secundar si jaluzele sigilate. Cu toate acestea, fiecare cladire istorica este considerata in mod individual, astfel ca trebuie sa verificati cu consiliul local pentru a vedea ce optiuni sunt disponibile pentru tine.

Cladirile listate au controale stricte asupra a ceea ce se poate schimba la exterior si uneori la interior, precum si, in functie de categoria de listare. Ferestrele vechi din proprietati istorice pot fi protejate nu doar pentru aspectul lor, dar, de asemenea, materialele si metodele folosite pentru a le face. Dar geamurile secundar poate fi un mod non-intruziv de ferestre termopan istorice din interior, si poate fi acordat permisiunea.

Exista si alte modalitati de a face eficient cladirile istorice mai multa energie, dar va trebui sa se consulte, si se aplica pentru permisiunea, autoritatea de planificare locala.

Ferestre

Unitatile de fereastra canat sunt caracteristici comune ale proprietatilor perioada si poate fi un element de design. Ele constau din doua cadre vertical glisante, dar sunt de multe ori prost montare si din sticla geam singur astfel au proprietati de izolare slabe.

Daca doriti pentru a izola ferestrele cu canat exista un numar de alternative la conventionale geam termopan. Daca doriti sa pastrati proiectarea si aspectul ferestrei, exista unitati disponibile, care sunt in conformitate cu designul original; acestea sunt montate si sigilate pentru a preveni proiecte si sa includa geam termopan, pentru a reduce pierderile de caldura. Cadrele nu trebuie sa fie din material plastic, dar poate fi metal sau lemn, cu un miez izolat. Un numar tot mai mare de companii cu geam termopan ofera geam termopan in proprietati perioada. Inlocuirea ferestrelor poate fi costisitoare, asa ca te sfatuiesc sa ceri o estimare de o companie de ferestre, inainte sa cumperi, indiferent de modelul pe care ti-l doresti si care se potriveste casei tale.