/// Alternative la geamurile duble – termopane

21 dec. / 2015

Bookmark and Share

Daca nu se pot instala geamuri termopane – de exemplu, daca locuiti intr-o zona de conservare, proprietate de perioada, sau cladire listata – puteti instala geamuri secundare, sau sa  folositi perdele grele, sau de a face ambele. Aflati cum sa stabiliti proiectele din jurul ferestrelor, vizitand de izolare proiecte noastre de pagini.

Geam secundar

Un panou secundar de sticla si un cadru poate fi montat in interiorul ferestrei existente pentru o mai buna izolare termica si fonica. Acest tip de fereastra nu va fi la fel de bine sigilat ca o unitate geamuri duble, dar va fi mult mai ieftin pentru a se potrivi, si va economisi in continuare energie. Sticla cu emisivitate redusa va imbunatati performanța unui geam termopan.

Perdele, jaluzele si obloane sigilate

Perdele captusite cu un strat de material greu pot reduce pierderile de caldura dintr-o camera prin fereastra pe timp de noapte si sa taie din cheltuieli. Jaluzelele, fixate la locul lor cu un cadru sigilat, si obloane sigilate vor ajuta, de asemenea, la reducerea cheltuielilor si sa pastreze caldura mai mult timp.

skyscrapers-488Instalarea geamuri eficiente energetic

Inainte de a instala un geam termopan, verificati cu biroul local de planificare daca oricare dintre situatiile de mai jos este valabila:

Locuiti intr-o zona de conservare.

Traiesti intr-o cladire listata.

Cei mai multi oameni au geamuri termopane montate de catre un profesionist.

Geam termopan

Geamurile termopane sunt mai specializate decat un geam secundar. Utilizati site-ul pentru a cauta companii de geamuri si verificati daca acestea ofera, de asemenea, geam secundar. Intotdeauna cere o estimare de la mai multe companii pentru a obtine cea mai buna afacere.

Usi eficiente energetic

Ca orice alta parte a casei, usile pot fi izolate pentru a preveni pierderile de caldura. O noua usa externa montata corect ar trebui sa includa o izolatie proiect sistem eficient. Usile existente pot fi imbunatatite prin montarea de izolare proiecte de benzi in jurul sigiliilor si postala.